Selecteer een pagina

Werkwijze

Je kunt vrijblijvend telefonisch of per email contact opnemen met BudgetBalans om de situatie te bespreken. Als je tot de doelgroep van BudgetBalans behoort en je denkt dat BudgetBalans kan helpen zal er daarna een afspraak gemaakt worden bij jou thuis of bij de instelling die jou heeft doorverwezen. Dit oriënterend gesprek is om persoonlijk kennis te maken en kosteloos.

Tijdens dit gesprek zullen de inkomsten, uitgaven en eventuele schulden beter bekeken worden. Ook zullen er diverse vragen worden gesteld over de situatie waarin jij je bevindt. Zoals: Wat zijn de inkomsten, heb je een huur- of koopwoning? Zijn er betalingsachterstanden in de vaste lasten? Ben je nog wel verzekerd? En zijn er bijvoorbeeld achterliggende problemen waar rekening mee moet worden gehouden?

Aan de hand van jouw antwoorden kijken we gezamenlijk welke oplossing het beste bij jou past. Samen met jou zullen de problemen worden geïnventariseerd. Tevens wordt een balans van inkomsten en uitgaven gemaakt, om je financiën inzichtelijk te maken.